De ideale boxspring uitzoeken je zo

blauwe boxsprings

Ah, boxsprings, wie droomt er nou niet van? Er zijn inmiddels vele soorten en maten om uit te kiezen. Tegenwoordig kunnen ze ook van hout en metaal worden gemaakt, in welk geval ze worden beschouwd als ‘funderingssokkels’. Noem een ​​boxspring, bijvoorbeeld blauwe boxsprings, mensen snappen precies wat je bedoelt.

blauwe boxsprings

Heb ik een blauwe boxsprings nodig?

Het korte antwoord is nee. Het enige dat je echt nodig hebt, is een harde, vlakke ondergrond om je matras de juiste ondersteuning te bieden. Heb je een vloer? Dan ben je klaar. Niet helemaal natuurlijk. Je vloer ademt niet. En dat is voor elk matras toch wel nodig. Maar – en dit is een grote maar: controleer altijd je garantie. Sommige fabrikanten vereisen dat je een goede basis gebruikt en als je dit niet doet, kan deze garantie ongeldig worden. En houd er ook rekening mee dat de vloer niet helpt bij het absorberen van schokken en dus de slijtage niet kan verminderen.

De Game Of Thrones-sfeer

Moderne matrassen zijn een stuk langer dan vroeger, mede dankzij de enorme vooruitgang in de slaaptechnologie. Dus als je je comfort letterlijk en figuurlijk wilt verhogen, overweeg dan om een ​​standaard boxspring blauw (meestal 23 cm hoog) te kopen. Je voelt je letterlijk als een koning. En het helpt natuurlijk ook om de huisdieren van de kinderen van het bed te houden.

De praktische sfeer van een boxspring

Als gemakkelijk in en uit bed stappen helemaal jouw ding is, dan wil je een mooie boxspring. Ze zijn meestal lang en breed. En in combinatie met de superpraktische moderne matras van jouw keuze, kun je rustig slapen, wetende dat je een no-nonsense sfeer hebt met alle gemakken van een boxspring.

De Hipster sfeer – eigenzinnig

Je kunt in dit specifieke geval ook zonder een boxspring. Je bent tenslotte een hipster en die zet nu eenmaal altijd de trend. Wat gaat er meer in tegen de sociale norm dan op de grond slapen? Maar let hierbij wel op het bovenstaande punt met betrekking tot schokabsorptie en ademen. Hoewel een versleten matras ook behoorlijk hipster kan zijn. Maar ook hipsters willen uiteindelijk comfort. En dan is een boxspring toch wel erg prettig om te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *