De meubelboulevard

luxe keukens

Wat vind je op de meubelboulevard? Naast bankstellen, eethoeken, en complete slaapkamerinterieurs, tref je daar ook luxe keukens aan. Op een meubelboulevard tref je dus alles aan om de woning compleet in te richten. Voor velen is de meubelboulevard bezoeken funshoppen, want wat is er leuker dan ideeën opdoen met de inrichting van de woning?

luxe keukens

Luxe keukens in alle stijlen

Als je een woning in gaat richten is het leuk om bij de meubelboulevard te kijken welke stijl bij je past. De showroom bestaat uit ingerichte hoekjes, en daarin kun je als je wilt zelf plaats nemen. Het is mooi als je een eethoek ziet om even op een stoel te gaan zitten, checken hoe het voelt. Geeft de kleur van de eettafel een fijn gevoel, en hoe voelt het uitzicht op de servieskast aan? Je huis moet immers je thuis worden, en dat kun je in een meubelboulevard bepalen. Vaak staat een eethoek in de keuken. De servieskast komt dan te vervallen, je kijkt dan op de frontjes van de keukenkastjes en de achterwand van het aanrechtblad. Ook daarin geldt, laat je gevoel spreken. Zal je huis met zo’n luxe keuken je thuis worden of niet?

Lekker ronddolen op een koopzondag

Niet voor niets is een meubelboulevard bezoeken funshoppen. Omdat veel indoor is kan het ook op een regenachtige dag een leuk uitje zijn. Aan het einde van de dag ben je op de hoogte van de nieuwste trends en de prijzen, en prijsbewust zijn is belangrijk. Je hebt sfeer geproefd, je weet welke kleur en stijl goed voelt. Je kan dan op zoek gaan naar die combinaties voor in je eigen huis. Dit is weer een andere zoektocht na het ronddolen op de meubelboulevard. Wat heerlijk wonen is, is in de botanische stijl. Tussen de trendy naturel kleuren veel groene planten, en dat kunnen kunstplanten zijn omdat die zo levensecht zijn. Je komt dan in je eigen huis bij van de beslommeringen van de dag. Als je dan met de verlichting de juiste sfeer schept dan woon je heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *