Het beste tempur matras voor rugklachten

Het komt regelmatig voor dat mensen last hebben van rugklachten welke veroorzaakt worden door een slechte slaaphouding. Het matras kan één van de oorzaken zijn van deze slechte slaaphouding en daarom raden wij iedereen altijd aan om voor een goed matras te kiezen en hier zeker niet op te besparen. De nachtrust is namelijk één van de meest belangrijke en misschien wel één van de meest onderschatte onderdelen van het leven. In dit blogartikel gaan we je vertellen waar een goed matras aan moet voldoen om jouw rugklachten te verminderen.

Last van rugklachten?

Wanneer je een slechte slaaphouding hebt zal je waarschijnlijk al met rugklachten uit het bed stappen. Je begint én eindigt de dag meestal met last van je rug. Erg vervelend, maar daarnaast kan dit je ook nog eens belemmeren in het dagelijks functioneren. Wanneer je echt duidelijk merkt dat de rugklachten alleen ’s ochtends optreden kan je er vrijwel zeker vanuit gaan dat je klachten worden veroorzaakt door een slecht matras en/of slaaphouding. 

Het kiezen van een juist tempur matras

Het juiste matras verschilt per persoon. Wat voor de één een perfect matras is kan voor de ander een minder goed matras zijn. Dit komt doordat de slaaphouding van iedere persoon verschilt en dus iedereen ook een andere ondersteuning nodig heeft. Een Tempur matras van sleepfast ondersteunt bijvoorbeeld het gehele lichaam tijdens de nachtrust, maar er zijn ook matrassen die speciaal geschikt zijn voor zij- of rugslapers. Wij raden je dan ook altijd aan om contact op te nemen met een beddenspeciaalzaak bij jou in de buurt. Zij kunnen je adviseren over de matrassen in hun assortiment en welk matras het beste past bij jouw persoonlijke slaaphouding en wensen en behoeften.

Vraag altijd meer informatie op

Zoals we hierboven al even kort vermeldden is het van groot belang om altijd vóór de aanschaf van het matras informatie op te vragen over de matrassen die de speciaalzaken in hun assortiment hebben. Bedenk goed wat voor matras bij jouw persoonlijke slaaphouding past en overleg samen met de winkelmedewerkers welk matras hier op aansluit. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om de matrassen online te bestellen.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*