Hoe kan jouw woonkamer afkoelen met dit weer?

Inmiddels stijgen de temperaturen al boven de 30 graden. Dit is natuurlijk hartstikke lekker. Maar binnen in de woonkamer zijn deze temperaturen niet bepaald fijn. Thuis is het natuurlijk hartstikke benauwd. Je huis moet natuurlijk een chille plek zijn waar je comfortabel kan zitten. In dit artikel ga ik je handige lifehacks geven om de hitte in je woonkamer te doorstaan.  

Ventilator 

Een ventilator zorgt voor heerlijke koele lucht. Je sluit hem aan in het stopcontact en je zet hem aan. Je kan de ventilator op verschillende standen en hoogte zetten. Wat ook ideaal is dat sommige ventilatoren een timer hebben. Zo kan je bijvoorbeeld dat de ventilator 2 uurtjes gaat draaien. 

Houd de zon buiten

De zon is natuurlijk hartstikke lekker. Maar als de ze zon de hele dag in je woonkamer schijnt wordt het binnen hartstikke warm binnen. Je kan de zon buiten houden doormiddel van uitvalschermen of screens. Ze zijn makkelijk te plaatsen en werken ideaal. 

Laat het tochten 

Heb jij thuis geen ventilator thuis? Geen probleem! Je kan ook alle deuren en ramen in je woonkamer open zetten om het te laten tochten. Je zult gelijk merken dat dit heel verkoelend is. Pas wel op dat je wel iets tussen je deur of raam zet anders kan die heel hard dicht klappen. 

Verwarming

Het klinkt vast heel dom maar vergeet niet je verwarming uit te zetten! Heel veel mensen vergeten dit. Dit is natuurlijk super stom maar het gebeurt helaas nog wel. Doe die verwarming uit!

Hopelijk heb ik je een beetje kunnen helpen met deze tips! Weet jij nog iets wat er tussen deze lijst moet komen? Stuur mij een bericht!