Kies de juiste zelfklevende deurgreep voor een glazen deur

deurgreep glazen deur zelfklevend

Heb je een winkel of kantoorpand dan is niets prettiger dan het hebben van een natuurlijke lichtinval. Genoeg licht naar binnen betekent ook meer zicht naar buiten, dit kan zowel energiek als opbeurend zijn. Geniet van meer uitzicht door het hebben van een volledig glazen toegangsdeur.

Glazen deuren zijn overigens niet alleen te vinden in kantoor- of winkelpanden, veel huiseigenaren hebben in hun badkamer een glazen wand met vol glazen deur om de doucheruimte mee af te schermen. Maar waar de glazen deur zich ook bevindt, zonder deurgreep is deze niet functioneel. Een deurgreep glazen deur zelfklevend is dan de juiste oplossing bij het installeren van een vol glazen deur.

deurgreep glazen deur zelfklevend

De stijl vormt het geheel

Ben je van plan om een deurgreep glazen deur zelfklevend uit te kiezen, zijn er een aantal dingen om in gedachten te houden. Niet alleen het functionele is belangrijk, de stijl moet ook een goede aanvulling vormen in het algehele ontwerp en moet daarin naadloos aansluiten. Dit betekent dat niet het materiaal belangrijk is, maar ook de kleuren en het model. Je wilt tenslotte niet dat iets overdreven opvalt of totaal niet past als integraal onderdeel van het interieur.

Er zijn veel soorten zelfklevende deurgrepen verkrijgbaar, elk met zijn eigen unieke stijl. Je vindt ze ook in verschillende uitvoeringen. Voor vochtige ruimtes zoals de badkamer is het altijd het beste om voor RVS-materiaal of aluminium te kiezen. Heb je bijvoorbeeld vol glazen schuifdeuren of een winkeldeur dan zou je ook kunnen kiezen voor houten exemplaren, maar deze kunnen wel duurder uitvallen.

Voordelen van een deurgreep glazen deur zelfklevend  • Er zijn geen gaten nodig om de deurgrepen te bevestigen.

  • Bij het vervangen van de deurgrepen ben niet model afhankelijk, er zijn immer geen boorgaten.

  • Een deurgreep plakken op getemperd glas is geen probleem, er hoeft tenslotte niet geboord te worden.

  • Bij het monteren is geen elektrisch gereedschap nodig.

  • Je kunt zelf bepalen waar je de deurgreep wilt hebben.

Tot slot: Als je vindt dat een volledig glazen deur of schuifpui schitterend bij je woning past, zul je merken dat door zelfklevende deurgrepen te bevestigen het de esthetiek ten goede komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *