Maak een eind aan de donkere zolder

Dakraam

Dakramen zijn er in verschillende soorten en maten, maar ook de toepassingen kunnen erg afwijken van elkaar. Heb je alleen een dakraam nodig om daglicht op zolder te krijgen bijvoorbeeld, of moet het raam ook de mogelijkheid bieden om te ventileren om zo frisse lucht binnen te krijgen? het is verstandig een goed advies in te winnen wanneer je een aankoop wilt doen, een raam in je dak plaats je niet zomaar en moet voor meerdere jaren meegaan.

Dakraam

Eenvoudige of luxe uitvoering

Bij bouw-handel.nl hebben ze verschillende soorten dakramen in het assortiment, of je nu een raam zoekt voor alleen wat meer daglicht of een raam met meer mogelijkheden. Verschillende materialen en soorten glas zorgen ervoor dat je altijd een geschikt raam vindt voor je dak. Heb je een energiezuinige woning dan ontkom je er niet aan om een geïsoleerd type raam te nemen. Wil je frisse lucht binnen krijgen kun je dit doen door het raam open te zetten, of gebruik te maken van het ventilatierooster wat aanwezig is.

Dakraam

Verschillende accessoires

Als je op zolder slaapt en je hebt een dakraam is het wel prettig als je ook een rolgordijn of jaloezie hebt om geen licht binnen te krijgen. Bij bouw-handel.nl heb je verschillende oplossingen om je kamer te verduisteren, van een eenvoudig rolgordijn tot een verduisterend rolgordijn. Maar ook om in de zomer insecten tegen te gaan zijn er oplossingen zoals de insectenhor. Gebruik wel raamvoorzieningen van hetzelfde merk als het raam is, dit zorgt ervoor dat je de garantietermijn behoudt.