Meubels op maat maken door een professioneel meubelmaker

Maatwerk Meubelen

Omdat ik in de standaard woonwinkels niets vindt wat past bij mijn smaak en stijl, laat ik mijn meubels op maat maken. Dat klinkt heel decadent maar en duur maar het valt erg mee. Bovendien geef ik liever mijn geld uit aan iets wat ik echt heel erg mooi vind en wat echt goed past bij mijn smaak en de rest van het interieur dan dat ik iets koop wat misschien goedkoper is maar waar ik al snel op uitgekeken ben.

Meubels op maat maken

Meubels op maat maken in jouw eigen stijl

Voor de inrichting van mijn woning heb ik tientallen woonwinkels en meubelzaken bezocht. Nergens vond ik de tafel en kast die ik mooi vond en die binnen mijn budget past. Ik heb nu eenmaal een specifieke stijl en ik weet heel goed wat ik wil. Maar wat ik wil, past niet in de standaard collecties. Of het past wel qua stijl maar dan niet in de afmetingen die ik wil.  Toen besloot ik om dan maar voor maatwerk te gaan.

Wortman Meubelen

Professionele meubelmaker

Met een professionele meubelmaker besprak ik de mogelijkheden van meubel op maat maken en er ging echt een wereld voor me open. Zo ontzettend veel mogelijkheden. Door de juiste vragen te stellen wist hij al snel wat ik wilde, wat mijn smaak is en in welke stijl ik het meubelstuk wil hebben. Echt heel professioneel. Er zijn ook verschillende houtsoorten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan noten, kersen, eiken, grenen of zelfs HPL & Melamine. Elke houtsoort heeft zijn eigenlijk look en feel. Gecombineerd met het design wordt het dus echt een uniek meubelstuk. Helemaal naar jouw wensen.

Ik ben zelf bij Wortman Meubelen geweest. Zij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn. Doordat ze gebruik maken van de buitenlandse meubelmakers kunnen ze de prijzen laag houden, zonder daarvoor aan kwaliteit in te boeten. Ik ben zelf erg tevreden met de mogelijkheid van meubels op maat maken.