Nieuwe gordijnen bestellen van Eijffinger

Eijffinger gordijnen

Met Eijffinger gordijnen kun je jouw interieur snel een nieuwe look geven. We willen allemaal wel eens ons interieur veranderen. Dat kan omdat er spullen aan vervanging toe zijn, maar ook gewoon omdat het leuk is om weer eens wat nieuws te proberen. Als je echter geen zin hebt om te schilderen, behangen en te klussen, dan is het vervangen van de oude gordijnen een goed begin. Gordijnen zijn makkelijk te vervangen, zonder dat het hele huis direct ‘op z’n kop’ staat. Eijffinger heeft overigens ook een zeer uitgebreide behangcollectie

Eijffinger gordijnen

Eijffinger heeft een zeer ruime keus in raammode voor de huiskamer, slaapkamers of kantoor, geschikt voor elke interieur en voor elke sfeer. De gordijnstoffen van Eijffinger staan bekend om hun luxueuze uitstraling en uitstekende kwaliteit. Het merk heeft een grote collectie van gordijnenstoffen, gemaakt uit zowel natuurlijke vezels als gordijnstoffen van synthetische vezels. Natuurlijke vezels hebben hun specifieke uitstraling en eigenschappen. Zo zijn gordijnen van en katoen zijn uitstekende bijvoorbeeld wol warmte-isolatoren. Mogelijk een goed idee voor de slaapkamer. Linnen gordijnen zijn vormvast en zeer sterk, wellicht ideaal voor een kantoorruimte. Het soepele zachte zijde is wellicht een goede keuze voor de huiskamer. Zijde gordijnen worden gevoerd uitgevoerd. Reden hiervoor is dat de zijde anders snel verkleurt. Het voordeel is dat gevoerde zijden gordijnen, net als wol, de warmte binnen houden. Houd er wel rekening mee dat natuurlijke vezels als wol en katoen kunnen krimpen of niet vormvast zijn (wol). Ook het kreuken na een wasbeurt en een lange droogtijd kunnen je wellicht doen besluiten om voor synthetische gordijnstoffen te kiezen.

Het voordeel van de synthetische vezels is dat deze kreukherstellend zijn en snel drogen. Volg wel precies de wasvoorschriften! Synthetische vezels hebben het voordeel dat zij tevens licht in gewicht zijn en niet krimpen. Een bekend nadeel is dat deze stoffen in een droge omgeving snel elektrostatisch opladen. Synthetische gordijnen zijn onder andere samengesteld uit polyester, polyamide of acryl. Wil je ‘the best of both worlds?’ De sfeer van de natuurlijke grondstoffen gecombineerd met de voordelen van synthetische stoffen? Eijffinger gordijnen zijn ook te verkrijgen in samengestelde stoffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *