Spiegel op maat laten maken?

Wilt u een spiegel op maat bestellen? Zoek dan niet verder! Bij glasgigant bieden wij een groot assortiment aan spiegels aan, die u ook nog eens allemaal op maat kan bestellen! Onze spiegels zijn extra voordelig, dankzij onze groothandelsprijzen. Zoek nu de spiegel die bij uw huis past, en laat hem op maat maken voor een lage prijs! Bij de glasgigant hebben wij het allemaal! Wij bieden verschillende soorten spiegels aan. Maar wat voor verschil kan er zitten tussen spiegels? En hoe kan u kijken welke spiegel het beste bij u past? Dat leggen wij graag voor u uit!

Welke spiegel moet ik kiezen?

Als eerste is het belangrijk om te snappen uit welke delen een spiegel bestaat. Over het algemeen bestaat een spiegel uit 3 lagen:

  1. Reflecterende laag
  2. Afdeklaag
  3. Glas

De reflecterende metaallaag reflecteerd de stralen die door het glas heen vallen. Op deze manier kan je jezelf zien in de spiegel. De afdeklaag zorgt er voor dat je niet door de spiegel heen kijkt. Bij ons vind je spiegels die werken via dit concept, en kan u deze op maat aanvragen. Geen maat is voor ons te gek!

Ons assortiment aan spiegels bestaat uit 3 verschillende soorten:

  1. Standaard Zilveren Spiegels
  2. Spiegels met een brons tint
  3. Spiegels met grijze tint

Een standaard zilveren spiegen is geschikt voor elk soort functie in een huishouden. Hierbij kan u bijvoorbeeld denken aan een spiegel voor in de hal, badkamer, keuken of slaapkamer. Ook kan de spiegel buiten worden gebruikt, indien de randen goed gekit zijn. U kan dit soort spiegel op maat bestellen bij de glasgigant, met een dikte van 3, 4 of 6mm

Een spiegel met een brons tint worden gemaakt van glas met een bruine tint. Er wordt gekleurd glas gebruikt, waarop een zilveren laag wordt aangebracht. Omdat bronzen spiegels vaak zeer sfeervol worden beschouwt, kan u deze op een decoratieve manier rondom het hele huis gebruiken, om zo meer sfeer in een ruimte te brengen. Dit soort spiegel op maat kan u bestellen in een dikte van 3, 4 of 6mm. 

Onze spiegels met een grijze tint bestaan uit glas met een grijze tint. Hierdoor worden de spiegels donkerder, en creeren een sfeer. Daarom worden ook deze spiegels vooral gebruikt ter decoratie, en zijn op maat te bestellen met een dikte van 3, 4 of 6mm

glasgigant: Voor uw spiegels

Ons assortiment spiegels is zeer groot. Elke spiegel heeft zijn eigen functie, en zo kan u elke spiegel op maat bestellen op onze website. Geen maat is voor ons te groot of te klein. U kan met ons contact opnemen bij eventuele vragen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste spiegel op maat, of andere soorten glaswerk die wij op onze website aanbieden. Neem dus gerust snel een kijkje!

Op onze website kan u ook artikelen vinden om bijvoorbeeld de spiegels of glaswerken op te hangen. Zo bieden wij bijvoorbeeld spiegeltape aan, maar ook spiegellijm als permanente oplossing. Zo helpen wij u graag met het vinden van de juiste spiegel. Wij zijn niet voor niks al jaren de specialist in spiegels en glaswerk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *