Vloeren in Enschede voor een voordelige prijs

logo_tegelmax

Ben je op zoek naar vloeren Enschede om een bedrijf in de buurt en vinden dat mooie vloeren aanbiedt voor een voordelige prijs? Dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje nemen op de website van Tegelmaxx. 

Voordelige prijzen en uitstekend advies door jarenlange ervaring 

Wanneer je op het internet op zoek gaat naar vloeren Enschede zul je erg veel zoekresultaten krijgen van zeer veel verschillende meubelzaken. Nadat ik zelf samen met mijn vader op het internet op zoek was gegaan en een aantal walsbets hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de websites van Tegelmaxx ons het meeste aan. De website namelijk erg goed en bevat zeer veel informatie die ons erg aansprak. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf erg mooie vloeren en tegels aanbiedt voor bodemprijzen. Ook staat er op de website vermeld dat het bedrijf uitstekend advies aan kan bieden door de veel ervaring die het bedrijf heeft. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om samen een bezoek aan de showroom te brengen. 

interieur

Super tevreden over onze nieuwe vloer 

In de showroom werden we erg snel en zeer vriendelijk geholpen door een van de cerkoerps. We hadden samen een aantal vloeren met elkaar vergeleken voordat mijn vader besloot om over te gaan tot een aankoop. De vloer zag er namelijk erg mooi uit en werd aangeboden voor een zeer voordelige prijs. Daarom raden we Tegelmaxx ook aan iedereen aan die opzoek is aan mooie vloeren of tegels. 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*