Welke look creëer je met een eettafel bank

eettafel bank

Je ziet in steeds meer woningen een eettafel bank terug. Dat is ook niet zo gek, want het ziet er leuk uit en zit comfortabel. Het ziet er anders uit dan normale eettafel stoelen en je creëert een gezellige huiselijke sfeer in je woning door een bank aan je eettafel te zetten. Tegenwoordig is een eettafel niet alleen meer bedoeld om in te eten. Er wordt de gehele dag door veel aan gezeten, gewerkt en gespeeld. Het is dus ook erg belangrijk dat het een fijne plek is om te zitten en dat er een gezellige sfeer hangt. Je kunt deze eettafel banken in verschillende soorten en maten krijgen en voor iedere stijl is er dus wel een bijpassende bank. In dit artikel lees je verschillende populaire woonstijlen waar een bank bij de eettafel erg leuk bij is.

eettafel bank

Industriële woonstijl

Een eettafel bankje kun je erg goed combineren met de industriële woonstijl. Je kunt dit bankje dan goed combineren met een houten eettafel met zwarte leren stoelen. Het is dan mooi om bijvoorbeeld een houten bankje met leren bekleding aan te schaffen. Dit combineert dan allemaal mooi bij elkaar en zorgt ervoor dat het een geheel wordt.

Scandinavische woonstijl

Ook bij de Scandinavische interieur stijl staat een eettafel bankje erg leuk. In deze stijl worden vooral wat zachtere kleuren gebruikt en wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Om het gezellig te maken in huis kan een bankje bij de eettafel erg helpen. Het ziet er origineel uit en bij deze woonstijl springt het er ook mooi uit. Het zal dan extra opvallen, omdat het een wat rustigere woonstijl is met zachter kleuren. Als je een witte ovalen tafel hebt met licht groene eettafelstoelen is het mooi om een wit bankje met lichtgroene bekleding aan te schaffen. Alle kleuren combineren dan mooi bij elkaar en komen terug in de rest van het interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *